vineri, noiembrie 15, 2013

Octavian - 6 ani (continuare)

   Povesteam ieri despre petrecerea pentru aniversarea varstei de 6 ani a lui Otisor care a avut loc pe 2 noiembrie, anul acesta.
   Orice petrecere serioasa are si o "tema". A noastra a fost Peter Pan, nu pentru ca sarbatoritul ar fi mare fan (de fapt, inca nu stie care e povestea lui Peter Pan si a Tarii de Nicaieri) ci pentru ca, ta-daaaah, era singurul personaj verde. Da. Si celor de la Fancy Kids Events li s-a parut ciudat, dar cine sunt ei sa ne judece? :)
    Realitatea este ca el nu are un personaj preferat in aceasta etapa a vietii, insa are o fixatie pe culoarea verde. Petrecere cu Masinute (Cars) facusem acum doi ani si petrecere cu Gummy Bear (verde si el, desigur) am avut anul trecut. A trecut de varsta Mikey Mouse si Donald Duck. Sportacus, Spiderman, Superman, Batman inca nu sunt pe lista preferintelor, Printul Fermecat - nici atat (sincer, cred ca Printul Fermecat ar fi mai degraba pe gustul Anei decat al lui Oti). Ar mai fi fost Scooby-Doo sau un clovn, dar nu eram siguri si nu vroiam sa stricam surpriza intrebandu-l ce prefera. Asa ca l-am ales pe cel mai verde :).

    Mai intai s-au imprietenit si au pus la cale ceva secret (nu stim ce).

    Apoi au dansat dupa indicatiile fiecaruia, pe rand. S-a lasat cu rostogoliri, sarituri si scheme fanteziste.
    Au jucat Sarpele.


    Au jucat sfoara.

    Au avut cursa cu stafeta.

    Au avut concurs de alergat in saci, pe care l-a castigat echipa lui Oti.

    Au modelat baloane impreuna 
    
    Si s-au luptat cu ele.

    Au fost pictati pe fata (doar doritorii).

(va urma)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu